Fortress ICT Distribution

Uses its experience for your benefit

Over ons

Sinds de oprichting in 2000, heeft Fortress ICT Distribution zich bewezen als solide basis voor haar klanten, leveranciers en andere partners.

Geschiedenis

Fortress ICT Distribution is opgericht in 2000. Een enthousiast team had als doel om binnen Europa een belangrijke speler te worden op het gebied van verkoop en distributie van Memory en CPU. Al snel werd ook HDD toegevoegd aan het assortiment. Iedereen binnen Fortress had al jaren ervaring in de branche en met deze ervaring is in de loop der tijd een uitgebreid klanten en leveranciers bestand opgebouwd. In de loop der jaren is Fortress uitgegroeid tot een solide relatie voor haar klanten en leveranciers over de hele wereld.

Huidige situatie

Fortress ICT Distribution is een wereldwijde IT distributeur van CPU, SSD, Memory en HDD. Sinds haar oprichting is Fortress trouw gebleven aan dezelfde product range en heeft hierdoor een uitgebreide kennis van technologie, logistiek, sales en distributie in deze sector vergaart. Met een solide financiele achtergrond is Fortress in de positie om haar klanten uit voorraad te voorzien. Fortress ICT Distribution heeft bewezen een serieuze partner te zijn als het om distributie van IT producten gaat. Dit reflecteert zich in haar langdurige relaties met zowel klanten als leveranciers en een gestage groei in omzet.

Wat zijn onze ambities

Fortress ICT Distribution maakt al jaren een gestage groei door en streeft dat ook voor de komende jaren na. Gestage groei in omzet en in haar klanten en leveranciers bestand. Fortress ICT Distribution wil er zijn voor haar relaties en doorgaan met het opbouwen en uitbreiden van long term relaties die verder gaan dan die ene snelle deal. Betrouwbaar, flexibel en altijd beschikbaar om aan uw wensen te voldoen.

Wat is onze kracht

Door zich te richten op een select aantal producten en een goede relatie met klanten en leveranciers, is Fortress ICT Distribution in staat om voortdurend competitieve prijzen aan te bieden.
Door het op voorraad houden van de hardlopers, een ervaren logistieke organisatie, en een sterke relatie met logistieke partners verzekerd Fortress ICT Distribution haar klanten van directe beschikbaarheid. Het team van Fortress ICT Distribution staat voor haar contacten met klanten en leveranciers. Toegewijd account management leidt tot een sterke relatie.

Waar zitten onze klanten

In de loop der jaren heeft Fortress ICT Distribution relaties opgebouwd met klanten over de hele wereld. Europa, Azie, het midden oosten en Amerika behoren tot de regio’s waaraan zij met grote regelmaat levert. Voor iedere regio die wordt beleverd is een logistieke oplossing gevonden en aan vrijwel iedere specifieke wens kan worden voldaan.

Wat kunt u verwachten

Een persoonlijk contactpersoon met kennis van de markt en van de producten. Afspraken die helder en duidelijk op papier worden gezet en worden nageleefd. Een sterk aftersales team dat u kan helpen bij vragen over administratie, logistiek en retouren.
Een no-nonsense aanpak waarmee u verder kunt.