Wereldwijde distributie van IT componenten

Fortress ICT Distribution heeft een uitgebreide kennis van technologie, logistiek, sales en distributie in deze sector vergaart.
lees verder »

Directe Beschikbaarheid

Directe Beschikbaarheid

Fortress ICT Distribution verzekert haar klanten van directe beschikbaarheid door het op voorraad houden van de hardlopers, een ervaren logistieke organisatie en een sterke relatie met logistieke partners.

Competitieve Prijzen

Competitieve Prijzen

Fortress ICT Distribution is in staat om voortdurend competitieve prijzen aan te bieden door zich te richten op een select aantal producten en een goede relatie met klanten en leveranciers.

Persoonlijk Contact

Persoonlijk Contact

Fortress ICT Distribution staat voor haar contacten met klanten en leveranciers. Toegewijd account management leidt tot een sterke relatie.

Retail CPU

Retail CPU

Intel retail box en AMD retail box. Van beide merken heeft Fortress ICT Distribution doorgaans een ruime voorraad. Voor specifieke aanvragen kunt u terecht bij uw contact persoon.

Memory

Memory

Kingston Retail, Kingston Bulk, Samsung, Hynix en Crucial. Fortress ICT Distribution is al jaren in staat om volume deals te maken voor haar klanten. Vraag uw contactpersoon wat de mogelijkheden zijn

SSD

SSD

Samsung, Kingston, Crucial en Intel SSD zijn sinds 2012 de veel verkochte merken bij Fortress ICT Distribution. Alles is op zeer korte termijn en tegen scherpe tarieven beschikbaar. Ook andere merken zijn op aanvraag verkrijgbaar

Intel
AMD
Samsung
Kingston
Maxtor
Seagate
Western Digital
Crucial
Hynix
Toshiba
Sandisk
LGl